tiistai 26. elokuuta 2014

Mimmit rokkaa Chicagossa viikonloppuna

Lauantaina 30.8 nähdään Chicagon lavalla kaksi loistavaa vetoa, kun energinen rock-viisikko Barbe-Q-Barbies runttaa menemään lahtelaisyleisön edessä. Lauteet lämmittelee akustisesti Danny Punk.



Illan avaa Danny Punk, joka veistelee settinsä omatoimisesti kitaralla säestäen. Ihan tuikitavallisesta trubaduuri -setistä "Hotel Californioineen" ja "Ring of Fireineen" ei kuitenkaan ole kyse, vaan Danny Punk pistää ilmoille punk-koverruksia aina punkin alkulähteiltä näihin päiviin saakka. Repertuaariin kuuluu muun muassa Ramonesia, Clashia, Rancidia ja paljon muuta. Tätä ei kannata missata.

Tsekkaa: https://www.youtube.com/watch?v=xGuXI9OJTzA


Missata ei kannata myöskään Barbe-Q-Barbeja, jotka rokittavat taatusti tajunnan takaseinälle. Vuodesta 2002 tähän päivään saakka saleja tärisyttänyt orkesteri on käynyt nostattamassa adrenaliinitasoja ympäri Eurooppaa lämmitellen mm. W.A.S.P. ja New York Dolls nimisiä orkestereita.
Tämä suoraviivaisesti kuuloluita rynkyttävä bändi vetää kokemuksella ja taidolla takuuvarman rockelämyksen, joka vastaa voimakkuudeltaan suurehkon pick up -kiesin yliajamaksi jäämistä.


Tsekkaa: https://www.youtube.com/watch?v=7XHzUrT2Ga8

Tervetuloa siis tarkastamaan Chicagon Livemeininkejä lauantaina 30.8.
Liput femman, meininki kymppiplus!


Tapahtuma Facebookissa:
https://www.facebook.com/events/1497043757199576/


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti